Hei!

Aloitan kertomalla kuluneesta vuodesta. Viime talvena painoni oli n.70kg ja pituus 164cm. Yläasteen alussa painoin vielä alle 50kg, mutta 20kg ehti yläasteen ja lukion aikana kertyä. Naamaa turvotti ja olo oli muutenkin hyvin paisunut.

En ole koskaan kuulunut karkin ja sipsin mässääjiin, vaan lähinnä terveellisellä ruoalla olin nuo kiloni onnistunut keräämään. Kävin kävelyllä joka päivä, mutta se ei ollut tarpeeksi estämään painonnousua.

Noh, viime keväänä aloitin kuntoremontin - ja se starttasi tuolloin oikein hyvin.  Juoksemisen, pyöräilyn ja kotijumpan avulla sainkin kiinteytettyä itseäni ja karistettuani n. 8kg pois kehostani. Myönnän, että skippasin tuolloin myös aamupaloja ja jätin iltaruoan vähemmälle, mutta kilot eivät tulleet takaisin enkä kokenut siitä minkäänlaista ahdistusta.

Painonlasku stoppasi viime syksynä, josta lähtien olen painanut n. 62kg. Tavoitteeni olisikin tämän kevään ja kesän aikana saada vielä 7kg karistettua ja kroppa kiinteäksi. Aion tehdä sen intohimollani pyöräilyllä, juoksemisella ja kotijumpalla - en ole sali-ihmisiä. Korvaan myös hiilihydraatteja proteiinilla, mutta karppaajaksi en voi itseäni kutsua.

 

Mikä sai minut tänään perustamaan blogin tälle? Noh, menkkojen tullessa uhkaavasti lähipäivinä olen kahden viimeisen päivän ajan ahminut naamaani kaiken mitä saan - tunti sitten söin 2 lautasellista puuroa ja nyt alkaa jo olla nälkä. Joo, kuuluu menkkoihin, mutta kun laihdutus olisi alkamaisillaan niin syöpöttely tuntuu jokseenkin omituiselta. Onneksi menkkojen aikana ruokahalu yleensä laskee.

 

Otan itsestäni tänne jossain vaiheessa vielä senttimetrimitat, mutta lähinnä on nyt tarkoitus listata tänne pääasiassa urheiluja ja syömisiä mutta jos mieleni tekee niin jotain muutakin.

 

Tänään kävin avaamassa pyöräilykauden - pyöräilyä n. tunti, sen jälkeen venyttelyt ja vatsa- ja selkälihasharjoituksia. Vatsoja teen tosiaan 160 ja selkiä saman verran. Koetan tehdä ne n. 5 kertaa viikossa.

Kuten mainitsin, syömistä on ollut tänään aivan liikaa:

Aamulla meni vielä hyvin, söin puuroa ja join kolmen hedelmän mehua, lounaalla kaksi kasvispihviä ja riisiä, päivällisellä kasvissosekeittoa ja leipää sekä maitoa, välipalalla maitorahkaa mansikoiden kanssa. iltapalalla mysliä ja banaani sekä maitoa, sen jälkeen ne kaksi lautasellista puuroa. Eli paljon terveellistä höttöä.

Ei tällä kertaa muuta. Kiitos jos vaivauduit lukemaan :)

 

Itse olen noista The Neat Hour Glass.